De Uitkijk

Berlicum

Lusten
van de stad

Het Brabantse Berlicum ligt onder de rook van het bourgondische Den Bosch. Wonen in Berlicum betekent kiezen voor de lusten van de stad, maar niet voor de lasten. Het rustige en toch bruisende dorp wordt omringd door groen. Maak een ommetje in het Aa-dal, ga hardlopen op Engelenstede of fiets naar de Wamberg.

Een drankje
of hapje

Berlicum heeft alles wat u zich maar wensen kunt. Een eigen theater, een bloeiend verenigingsleven en een veelheid aan sportclubs. Woont u in De Uitkijk, dan kunt u te voet boodschappen doen. Hoe fijn is dat? Een drankje doen of hapje eten kan in een van de horecagelegenheden die Berlicum rijk is. Wie ruimere keuze wil, zoekt Den Bosch op. Bourgondische stad, met de auto binnen tien minuten bereikbaar. Gaat u liever met het openbaar vervoer? De bushalte stopt voor de deur. Berlicum ligt erg gunstig ten opzichte van belangrijke uitvalswegen richting Eindhoven, Nijmegen en Utrecht.

Waar Historie
samensmelt

De Uitkijk wordt gerealiseerd in het midden van het centrum, op het Mercuriusplein. Daar waar historie samensmelt met de moderne tijd. Zo ook in de architectuur van deze landmark. De architectuur past onder andere door de kleur van de stenen bij het oude bebouwingslint. Glas en verticale houten balken geven het gebouw een modern tintje. Er zitten architectonische kenmerken in het pand die een knipoog vormen naar het verleden van Berlicum. Zo verwijzen de toren, ronde bogen en glas-in-loodramen naar de voormalige katholieke kerk.

Bourgondische
leven

Boven een gezellige lunchroom, waar u kunt genieten van het bourgondische leven, worden vier woningen gerealiseerd. Het gebouw heeft vier ‘voorgevels’. Dit betekent dat elk appartement baadt in het licht en zonovergoten is. Een groot pluspunt is daarnaast dat alle appartementen een terras op het Zuiden (de zonkant) hebben. Het Torenappartement heeft zelfs twee terrassen; een bij het appartement en een in de toren. Vanuit elk appartement en de toren heeft u fantastisch vrij uitzicht op de Hoogstraat, de Runweg, de Kerkwijk, de Sassenheimseweg en het Mercuriusplein. Het gebouw heet dan ook met recht De Uitkijk.

Een beter
milieu

De Uitkijk is voorzien van een lift. Elke woning heeft een berging op de begane grond en een eigen parkeerplaats op het Mercuriusplein. Hoewel u in het centrum van het dorp woont, hoeft u zich geen zorgen over uw privacy of geluidsoverlast te maken. De appartementen worden optimaal geïsoleerd waardoor er sprake is van een hoog leefcomfort en een rustig binnenklimaat. Dankzij de zonnepanelen draagt u bij aan een beter milieu en verlaagt u uw woonlasten. Met dit appartement bent u klaar voor de toekomst.

Ruimte
voor groen

Na voltooiing van De Uitkijk gaat de gemeente Sint-Michielsgestel het Mercuriusplein opnieuw inrichten. Dankzij een nieuwe parkeerindeling komt er veel ruimte voor groen. Nieuwe bestrating zorgt voor een frisse uitstraling en bankjes nodigen u uit om op het plein te verblijven en anderen te ontmoeten.

Unieke plek
in Berlicum

Kortom: wonen in De Uitkijk is wonen op een unieke plek in Berlicum in een vorstelijk appartement dat van alle moderne gemakken is voorzien. Schrijf u nu in en verzeker u ervan dat u in 2018 op deze bijzondere plek midden in Berlicum woont.
Intresse? Klik hier!

.
© Rundael 2017.